Kotkan ampumaseura ry

Ampumaurheilu on hieno harrastus

• Urheiluammuntaa voivat harrastaa kaiken ikäiset tytöt ja pojat, miehet ja naiset. Aloittamisessa ei ole ikärajoitusta tai erityisvaatimuksia. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Kotkan Ampumaseuran Juha Hirveä, joka on aloittanut aikuisena ja yltänyt Olympiamitaleille.

• Kotkan Ampumaseurassa on harrastettu kivääri- ja pistooliammuntaa vuodesta 1921 asti. Seuralla on 30-paikkainen ”tule luo”-taululaitteilla ja 10-paikkainen elektronisilla Megalink-taululaitteilla varustettu ilma-aserata Mussalossa. Radalla voi ampua myös ilmaolympiaa ja riistamaalilajeista 10 metrin liikkuvaa maalia.

• Seuralla ei ole omaa ruutiaserataa, mutta jäsenillä on käyttöoikeus Haminan varuskunnan ampumaradoille RUK:n monttuun ja Lupinmäelle.

• Lisätietoja ampumaurheilusta löytyy Suomen Ampumaurheiluliiton nettisivuilta www.ampumaurheiluliitto.fi